Elérhetőségek

La perla esküvői dekoráció

Cím: 9700 Szombathely,
Gagarin u. 23.
E-mail:
laperlaeskuvo@gmail.com
Telefon

Telefon

Nagy Klaudia: +36 70 511 4300
Szalay Gabriella: +36 20 373 7277

 Rólunk


Esküvőre készülsz? Vagy életed legszebb napjára?

Mi olyan napot szervezünk neked, ami maga lesz a csoda. Megtaláljuk a hangulatát, a színét, a virágát, a helyét, a stílusát a napodnak! Gyere, beszélgessünk, hogy egy óra múlva nyugodtan mehess haza. Több, mint tíz éves szakmai tapasztalattal a zsebünkben, rengeteg pár nagy napját sikerült különlegessé és felejthetetlenné tennünk

"Ó, minden rendben lesz!"
Hagyd nálunk a gondokat, az eljegyzéstől, az esküvő utáni takarításig mindenre lesz gondunk. Csapatunk nagy rutinnal építi az egyéniségetek köré ezt a szép eseményt. Csinálunk megható szabadtéri "mezítlábast", retrót, vagy kifogástalanul elegánsat a legújabb trendek szerint. Mindent tudunk a világ virágdivatjáról, Gabi biztosan a legszebb csokrot kreálja. Dia hibátlan ízléssel ajánl a rengeteg kiegészítő közül. Biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk számodra a ceremónia helyszínét, ami meghitt templomi környezetben, esetleg egy kastély parkjának ősfái között lesz tökéletes.

Vannak székszoknyáink több színben, lámpák, lampionok, vázák, fényfüggönyök, lufik és még millió apró kellék, amitől ez lesz az a nap amiről mindig is álmodtál. Menj haza, dőlj hátra nyugodtan! Profik kezében vagy!

…neked csak a szerelmet kell hozni!
Vissza az előző oldalra!
La perla esküvői dekoráció - Magyar